Praktische info

Waar en wanneer

De Fietsavondvierdaagse wordt gehouden van maandag 24 juni tot en met donderdag 27 juni 2019.
Starttijd
: (uiterlijk) 18:30 uur
Startlocatie: Restaurant Sowieso Sneek, Sneek
De eerste avond zijn de deelnemers welkom vanaf 18:00 om hun deelnemerspas, routeboekjes en overige informatie in ontvangst te nemen. De overige drie avonden zijn we ‘open’ vanaf 18:15 uur.

Kosten / inschrijven

Deelname is dit jaar gratis. Aanmelden is verplicht en kan altijd. Eventueel kunt u zich ook ‘s avonds bij de start aanmelden, maar we stellen het erg op prijs als u dat van tevoren online of telefonisch doet. Als u niet alle dagen mee wilt doen, kunt u zich ook op een andere avond nog inschrijven en meefietsen. Maar ook in dat geval stellen we het op prijs als u dat eerder online of telefonisch doet.

Offline aanmelden

Kent u iemand die wel graag wil deelnemen maar niet over internet beschikt of daar minder handig mee is? Zij kunnen bellen met 0515-715785 (voicemail aanwezig). Dan zorgen wij dat de aanmelding zo snel mogelijk in orde komt! U doet ons echter een groot plezier door deze persoon te helpen met de online aanmelding.

Stempelposten

Bij de start en finish is een stempelpost. Onderweg is er elke avond één andere stempelpost. Per avond moeten er dus drie stempels op de kaart gehaald worden.

EHBO / Ophaaldienst

Elke avond is er EHBO aanwezig. Via het telefoonnummer wat vermeld wordt op de deelnemerspas, is de hulp van de EHBO in te roepen. Zij zullen dan zo snel mogelijk ter plaatse komen om hulp te verlenen. Bij de stempelpost is ook een EHBO’er aanwezig (in principe, deze kan ook onderweg zijn als deze opgeroepen is). Heeft u pech met de fiets onderweg? Dan kan een van onze vrijwilligers u komen ophalen met de auto en wordt uw fiets op het fietsenrek geplaatst.

Bezemfiets

Elke avond fiets, helemaal achteraan, een bezemfiets mee. Hierdoor is het einde van de deelnemersstoet altijd duidelijk gemarkeerd en kunnen gestrande deelnemers geholpen worden. Hierom is het verplicht de stuurlabels (krijg je op de eerste avond) altijd duidelijk zichtbaar op het stuur te bevestigen, ook al gebruik je ze niet omdat je achter iemand anders aanfietst. Dit zodat de bezemfietser de deelnemers makkelijk kan herkennen.

Mobiele nummers

Bij de aanmelding vragen we naar een (mobiel) nummer van de deelnemer. Dit wordt enkel gebruikt om je te bellen op het moment dat er onduidelijkheid bestaat over waar je bent.

Contact

Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.
Dat kan via de telefoon: 0515-715785
Of stuur een mail naar vragen@fietsavondvierdaagse.nl