Doe mee!

Wil je of wilt u meedoen aan de fietsavondvierdaagse in Sneek? Super!
Vul onderstaand formulier in en betaal direct online. Vragen of het privacybeleid lezen? Lees dan even verder onder het aanmeldformulier.

Ervaar je/Ervaart u problemen met het aanmelden? Bel dan direct 0515-715785. Ondanks zorgvuldig testen, kan er altijd iets misgaan. Dat weten we dan liefst zo snel mogelijk zodat we het kunnen oplossen. Bedankt!

Online aanmelden

Keep this field blank: <!--//-->
Naam*:
Vereist veld
E-Mail*:
Vereist veld
Telefoonnummer:
Adres*:
Vereist veld
Woonplaats*:
Vereist veld
Mobiel nummer:
Deelname WhatsApp-groep:

Aantal deelnemers*:
Leeftijd oudste deelnemer*:
Vereist veld
Leeftijden andere deelnemers:
Opmerkingen:

Offline aanmelden

Kent u iemand die wel graag wil deelnemen maar niet over internet beschikt of daar minder handig mee is? Laat hen zich dan telefonisch aanmelden, via 0515-715785 (voicemail aanwezig). Dan zorgen wij dat de aanmelding zo snel mogelijk in orde komt! U doet ons echter een groot plezier door deze persoon te helpen met de online aanmelding en online betaling. Dat scheelt ons veel werk. Alvast bedankt!

Privacybeleid

Je gegevens en privacy:
Wij vragen om je telefoonnummer en mobiele telefoonnummer. We gebruiken je telefoonnummer alleen als er vragen zijn over je deelname; als er iets niet klopt of dat soort zaken. Het mobiele nummer gebruiken we uitsluitend op de avonden zelf, als we je dan moeten bereiken. Bijvoorbeeld omdat we je ‘kwijt’ zijn en willen controleren of alles in orde is.
Naam, adres en e-mailadres zijn vereist omdat we een lijst moeten hebben van alle deelnemers. Via de e-mail krijg je berichten met belangrijke informatie over je deelname, geen reclame van derden. Ook kun je volgend jaar een mail verwachten met de vraag of je dan weer mee wilt doen met de vierdaagse. De gegevens worden niet gedeeld met andere organisaties of voor (commerciële) doeleinden gebruikt.
De online betaling wordt verricht via onze betalingsprovider Mollie. De betaling wordt dan bijgeschreven op de rekening van het bedrijf Slow Traffic uit Leeuwarden, welke belangeloos (en kosteloos) helpt bij de organisatie van deze fietsvierdaagse. Zie voor meer informatie de pagina wie, wat, waarom. Hier vind je ook de gegevens van de organiserende vereniging (Fietsersbond) en Slow Traffic. De gegevens van de deelnemers komen uitsluitend in bezit van de Fietsersbond.

Vragen of problemen met aanmelden?

Heb je nog vragen? Gebruik ons contactformulier elders op de site of bel met 0515-715785 (voicemail aanwezig) of mail vragen@fietsavondvierdaagse.nl