Tijden, kosten en meer

Waar en wanneer

De Fietsavondvierdaagse wordt gehouden van maandag 25 juni tot en met donderdag 28 juni 2018.
Starttijd
: (uiterlijk) 18:30 uur
Startlocatie: Restaurant Sowieso Sneek, Sneek
De eerste avond zijn de deelnemers welkom vanaf 18:00 om hun deelnemerspas, stuurlabels en overige informatie in ontvangst te nemen. De overige drie avonden kan vanaf 18:15 de eerste startstempel opgehaald worden.

Kosten / inschrijven

Deelname is dit jaar gratis. Aanmelden is verplicht en kan tot op de eerste dag. Eventueel kunt u zich ook ‘s avonds bij de start aanmelden, maar we stellen het erg op prijs als u dat eerder online of telefonisch doet.

Offline aanmelden

Kent u iemand die wel graag wil deelnemen maar niet over internet beschikt of daar minder handig mee is? Dan kunt u een aanmeldformulier voor hen uitprinten. Deze kunnen zij dan opsturen. Ook kunnen zij bellen met 0515-715785 (voicemail aanwezig). Dan zorgen wij dat de aanmelding zo snel mogelijk in orde komt! U doet ons echter een groot plezier door deze persoon te helpen met de online aanmelding en online betaling.

Stempelposten

Bij de start en finish is een stempelpost. Onderweg is er elke avond één andere stempelpost. Per avond moeten er dus drie stempels op de kaart gehaald worden.

EHBO / Mobiele fietsenmaker

Elke avond zijn EHBO en een mobiele fietsenmaker aanwezig. Via het telefoonnummer wat vermeld wordt op de deelnemerspas, is de hulp van de EHBO of de fietsenmaker in te roepen. Zij zullen dan zo snel mogelijk ter plaatse komen om hulp te verlenen. Bij de stempelpost is ook een EHBO’er aanwezig (in principe, deze kan ook onderweg zijn als deze opgeroepen is).

Bezemfiets

Elke avond fiets, helemaal achteraan, een bezemfiets mee. Hierdoor is het einde van de deelnemersstoet altijd duidelijk gemarkeerd en kunnen gestrande deelnemers geholpen worden. Hierom is het verplicht de stuurlabels (krijg je op de eerste avond) altijd duidelijk zichtbaar op het stuur te bevestigen, ook al gebruik je ze niet omdat je achter iemand anders aanfietst.

Mobiele nummers

Bij de aanmelding vragen we naar een (mobiel) nummer van de deelnemer. Dit wordt enkel gebruikt om je te bellen op het moment dat er onduidelijkheid bestaat over waar je bent. Vooraf en tijdens de tocht is er ook een WhatsApp groep. Als je daarin opgenomen wilt worden, kun je dat bij het aanmelden doorgeven. Berichten over de vierdaagse en foto’s van onderweg kunnen dan op een leuke manier gedeeld worden met/door alle deelnemers.

Contact

Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.
Dat kan met het contactformulier hieronder of via de telefoon: 0515-715785
Of stuur een mail naar vragen@fietsavondvierdaagse.nl