• 2018: kortere en mooiere routes en met pijlen!

    Helaas kon de Fietsavondvierdaagse in 2017 niet doorgaan, maar dit jaar zijn we weer helemaal terug!

    Van 25 tot 28 juni gaan we weer fietsen! Deze keer met nieuwe, gepijlde, routes en in samenwerking met de Wandelavondvierdaagse Sneek maken we er weer een mooi sportief evenement van! Doordat we ons niet meer houden aan de fietsknooppunten, kunnen we de routes mooier, gevarieerder en ook net iets korter maken. En omdat we overal pijlen ophangen, zijn ze nog steeds makkelijk te volgen!

    De routes en alle informatie komen binnenkort beschikbaar. Wat natuurlijk hetzelfde is als in 2015 en 2016, zijn de leuke routes en de goede verzorging op de start en onderweg. Nieuw is het vierdaagse-brevet: mensen die meedoen aan zowel de Wandelavondvierdaagse, de Fietsavondvierdaagse én de Zwemvierdaagse, krijgen een speciale oorkonde met daarbij een leuke verrassing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>