• Fietsavondvierdaagse gaat verder in 2018!

    Beste deelnemer aan de fietsavondvierdaagse,

    Natuurlijk was het de bedoeling om ook dit jaar (2017) weer een fietsavondvierdaagse in Sneek te organiseren. Zeker na de verdubbeling van het aantal deelnemers vorig jaar.

    Helaas is het ons om diverse redenen niet gelukt om dit jaar een vierdaagse te organiseren. Maar dat betekent zeker niet het einde van de fietsavondvierdaagse!

    We zijn momenteel al heel druk bezig met de voorbereidingen voor 2018. We hebben daarbij een aantal veranderingen op het oog en willen er een veel groter evenement van maken. Of dat direct gaat lukken, dat is natuurlijk nog de vraag. Wat wel gaat lukken, zijn andere routes. Volgend jaar zullen we ons niet meer houden aan de knooppunten, waardoor we nog mooiere en bijzonderdere routes kunnen uitzetten.

    We houden jullie natuurlijk op de hoogte en we vinden het erg jammer dat het dit jaar niet is gelukt om een vierdaagse te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>